Reklama
 
Blog | Kryštof Duda

Can’t Stump the Zeman

Jelikož jsem osmnáctiletý student gymnázia, jehož největším úspěchem bylo složení písničky „Pošimrej mi varle“ myslím, že jsem dost kvalifikovaný na to, abych vám něco vysvětlil:

Zemana neporazíte! Zeman se totiž nedá porazit tím, že ho usvědčíte ze lži nebo že mu připomenete, že jeho kancléř nemá prověrku, a to ze stejného důvodu proč američtí intelektuálové „Can’t Stump the Trump“. Jeho voliče to prostě nezajímá!

01trump

Většina Zemanových voličů (a upřímně ani většina „prostých“ lidí) neví, kdo je nějaký Peroutka, ani netuší jak se jmenuje Zemanův kancléř. Jediné co ví je, že Zeman byl u nich v Horní Dolní v kulturáku a tam Frantovi říkal, že ty imigranty od nás požene „svinským krokem“ a všechno ostatní je jim jedno.

Stačí se podívat na Twitter Jiřího Ovčáčka (o kterém stále nikdo neví, jestli slouží k prezentaci názorů Jiřího Ovčáčka, nebo prezidenta Zemana, ale vzhledem k tomu, že Jiří Ovčáček je mluvčí prezidenta je to vlastně jedno) po prohraném soudu s vnučkou Ferdinanda Peroutky možná někteří čekali, že zpochybní nezávislost české justice a prohlásí něco jako: „Fašizující se pražská kavárna ovlivňuje české soudy, které podobně jako v dobách Hilsneriády odsoudily naprosto nevinného člověka,“ naštěstí i Jiří Ovčáček má (snad) nějaké zábrany a tak se poté co napsal, že se případ dostane až k Ústavnímu soudu (který tedy pravděpodobně nahradí server Demagog.cz a bude hodnotit pravdivost výroků našich politiků) rozhodl vymezit proti všem, kteří po prezidentovi žádají omluvu, a kteří jsou shodou okolností také lidé, které „slušný český občan“ nemůže vystát (Kalousek, Dienstbier…). Zná totiž voliče svého šéfa a ví, že ty nezajímá jak dopadl soud, stačí jim totiž, že je Zeman proti těm ošklivým vlastizrádcům, kteří k nám vozí uprchlíky a lijí jed do našich studen.

01zeman

Dokud totiž čeští politici nezačnou jezdit po krajích a dokud se lidem nevysvětlí, že když Zeman lže o Peroutkovi, nedá se mu věřit v ničem, tak čeští intelektuálové prostě „Can’t Stump the Zeman“

Reklama